Trænger dine bObles til en rengøring? Sådan gør du

På et eller andet tidspunkt vil dine bObles højst sandsynligt trænge til en rengøring. Men er det overhovedet muligt? Du kan sagtens rengøre dine bObles såfremt, at du bruger den korrekte fremgangsmåde. Læs med videre her og find ud af, hvordan du rengør dit barns bObles legetøj.

Sådan får du rene bObles igen

Det er heldigvis ret nemt at rengøre tumlelegetøjet fra bObles. Det nemmeste er helt klart, at du tager legetøjet og placerer det i dit badekar eller i din brusekabine. Når du har gjort det, kan du skylle dem med vand.

Efterfølgende bør du lave en spand med vand og mildt universalrengøringsmiddel. Det er vigtigt, at du bruger et rengøringsmiddel, der ikke indeholder stoffer, som er skadelige for dit barn.

Brug en mikrofiberklud til at skrubbe let på legetøjet indtil, at det er rent og pænt igen. Til sidst skyller du legetøjet med bruseren, og så har du legetøj, der igen er klar til brug. Du kan eventuelt tørre legetøjet med et viskestykke eller et håndklæde, hvis der er brug for det.

Det er desuden vigtigt at være opmærksom på, at bObles er sat sammen med lim. Derfor kan det ikke tåle en alt for høj varme.

Inddrag dine børn i rengøringsprocessen

Hvis du gerne vil gøre rengøringen både sjov og hyggelig, så kan du inddrage dine børn i processen. Ikke nok med at det gør det hele sjovere, så lærer dine børn også noget ved det. Og det er naturligvis altid et stort plus.